Crypto Thrive

Kickstarter In Crypto

In onze Kickstarters nemen we je mee op een ontdekkingsreis door de blockchain en leggen uit hoe wij en vele andere geld verdienen met het 'locken', 'staken' en 'leasen' van deze digitale munten. Na deze Kickstarter kan je perfect voor jezelf uitmaken of beleggen in crypto iets voor jou is.
Wij organiseren Kickstarters in Vlaanderen waarop we technische en informatieve trainingen geven die mensen toelaten toegang te krijgen tot de cryptowereld, hen toelaat erin te investeren op een slimme manier met stabiliteit én rendement.

Precies dat willen we jou leren zodat je net als wij je financiële toekomst zelf in handen kunt nemen. We bieden in Vlaanderen zowel gratis infosessies aan alsook Kickstarters. In onze Kickstarters nemen we je mee op een ontdekkingsreis door de blockchain en leggen uit hoe wij en vele andere geld verdienen met het 'locken', 'staken' en 'leasen' van deze digitale munten. Na deze inleidende cursus kan je perfect voor jezelf uitmaken of beleggen in crypto iets voor jou is.

Kickstarter
Kickstarter

Wij organiseren technische en informatieve trainingen die mensen een laagdrempelige instap in de cryptowereld biedt. Deze instap laat hen toe erin te investeren op een slimme manier met als resultaat een stabiel rendement. 

Ons hoofddoel?  Ervoor zorgen dat je na onze opleiding zelfstandig en autonoom jouw persoonlijke investeringsstrategie in crypto kan opvolgen, uitvoeren en bijsturen wanneer nodig. Wij geven jou de tools en staan je bij wanneer nodig. Maar op het einde van de dag moet iedereen zijn of haar eigen investeringsplan en investeringsstrategie ontwikkelen.

Dit doen we onder twee formats, namelijk groepsopleidingen en 1 op 1 coaching. Onze opleidingen worden voorlopig enkel in Vlaanderen aangeboden. De locatie wordt bepaald aan de hand van onze inschrijvingen per regio. Indien gewenst kunnen wij in de toekomst ook buiten Vlaanderen bepaalde opleidingen geven. Voorlopig ligt onze focus dus echt op opleidingen in Vlaanderen maar ook online zijn wij zeer sterk aanwezig, we hebben dan ook maandelijkse gratis online infomomenten. De infomomenten duren steeds maximaal twee uur, normaal gezien is dit altijd van 13u00 tot 15u00. 

Sommigen komen eerst een kijkje nemen tijdens een van onze infosessies, anderen houden ervan om meteen een groepsopleiding te volgen zoals onze Kickstart in crypto. Maar sommigen houden er meer van om gelijk de koe met de horens te vatten en de maximale waarde uit hun tijd halen. Die mensen kiezen voor een aantal 1 op 1 sessies waarbij ze met Toby, Martin of Bram persoonlijk ontmoeten. Dit kan zowel fysiek als online doorgaan.

Wij organiseren deze Kickstarters in Vlaanderen omdat wij ervan overtuigd zijn dat cryptocurrency en de blockchain het revolutionaire en innovatieve monetaire systeem kunnen worden in de nabije toekomst. Meer en meer mensen, bedrijven en overheden vinden de weg naar de cryptowereld en de blockchain. Los van de revolutionaire technologie die ons leven drastisch, in positieve zin, zal veranderen heb je de mogelijkheid om je geld met een minieme tijdsbesteding per week te laten vermeerderen. Je laat je geld voor jou werken. Het leek ons dus niet meer dan logisch dat we de de systemen die wij gebruiken en toepassen met de buitenwereld moesten delen. 

Heel Vlaanderen is vandaag meer dan ooit op zoek naar mogelijkheden om hun geld te investeren. Er is natuurlijk niks fijner dan je geld zien vermenigvuldigen. Want alles wordt duurder. Het financiële systeem wankelt. En mensen raken in sneltreinvaart het vertrouwen in de huidige economie kwijt.

Maar wat is een veilige investering met een hoog rendement? Waar je ook nog eens rustig, met kleine bedragen, aan kunt beginnen?

Ons opleidingsprogramma ziet er als volgt uit:

Dag 1: Live op locatie te Nieuwe Baan 5 in 9111 Belsele een dagopleiding van 9u30 tot 17 u. Je krijgt de volledige basisopleiding blockchain en crypto. Je krijgt van ons een ledger cadeau om onmiddellijk mee aan de slag te kunnen gaan. Wij voorzien catering in de ochtend bij ontvangst en tijdens de middagpauze. 

Na Dag 1 start er een periode van 12 weken waarin we elke maandag om 20 u met de volledige groep een zoom call houden waarop iedereen de vragen die de voorbije week opkwamen kan stellen en wij jullie onderwerp per onderwerp verder inzichten meegeven. Ook maken we van deze wekelijkse calls gebruik om jullie te updaten over veranderingen of nieuwigheden binnen de cryptowereld die voor onze community van belang zijn. 

Dag 2: Na 12 weken komt de groep opnieuw live samen op dezelfde locatie. We bekijken we nieuwe protocollen en gaan we de onduidelijkheden, vragen van alle aanwezige cursisten overlopen en beantwoorden. Wij voorzien opnieuw catering in de ochtend en tijdens de lunchpauze. Na afloop volgt er een informeel culinair evenement waarop iedereen met elkaar in contact kan treden zonder dat de magen kunnen rommelen van de honger.

Kan je je nog niets inbeelden bij onze onderwerpen? In onze podcast bespreken we regelmatig enkele Waves protocollen en overlopen we de veranderingen:

Wij maken gebruik van het Waves Platform en hun protocollen.

Het Waves Ecosystem is erg toegankelijk en dat is ook direct de reden dat er dagelijks enorm veel transacties op deze blockchain plaatsvinden. Het is een open-source platform voor gedecentraliseerde apps. Ze passen Proof-of-Stake (PoS) toe om de blockchain optimaal te laten functioneren. Waves kan in allerlei situaties voordeel opleveren, zoals open finance, personal identification, sensitive data, gaming en vele andere situaties. Er zijn diverse dApps op het platform ontwikkeld. Hier zijn enkele belangrijke dApps: 

  • Waves Exchange - de volgende generatie DEX, die trading combineert met liquidity pools van een automated market maker (AMM);
  • Swop.fi is een automated market maker (AMM), die gebouwd is op de Waves Blockchain;
  • Het Liquidity Protocol voor lenen en uitlenen van assets: Vires.Finance;
  • Waves Ducks is een game, waarmee je digitale eendenplaatjes kunt verzamelen in de vorm van NFTs.
  • Neutrino - dit is het protocol achter USD-N;

Disclaimer:

Alle informatie die door Crypto Thrive en al haar intellectueel materiaal wordt verstrekt is uitsluitend voor informatieve doeleinden en mag niet worden opgevat als professioneel advies. 

U dient geen actie te ondernemen op basis van de informatie op de website.

De inhoud en materialen die beschikbaar zijn op de website vormen geen enkele vorm van advies of aanbeveling door ons, mogen niet worden beschouwd als een aanbod, verzoek, uitnodiging of aanbeveling om beleggingen, effecten of andere financiële diensten te kopen of verkopen en zijn niet bedoeld om op te vertrouwen bij het nemen van specifieke investeringsbeslissingen. 

We raden u aan onafhankelijk advies in te winnen bij een erkend adviseur en/of uw eigen due diligence te doen voordat u nu of in de toekomst investeringsbeslissingen neemt.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x