Crypto Thrive

Gratis Infosessie

Cryptocurrencies; Bitcoin, Ethereum, Altcoins en de blockchain... wat zijn het? Hoe kan je het gebruiken? Maar vooral, hoe kan je erin leren investeren? Met als doel deze vragen te beantwoorden zijn we begonnen met onze gratis infosessies in Vlaanderen. 

Precies dat willen we jou leren zodat je net als wij je financiële toekomst zelf in handen kunt nemen. We bieden in Vlaanderen zowel gratis infosessies aan alsook Kickstarters. In onze Kickstarters nemen we je mee op een ontdekkingsreis door de blockchain en leggen uit hoe wij en vele andere geld verdienen met het 'locken', 'staken' en 'leasen' van deze digitale munten. Na deze inleidende cursus kan je perfect voor jezelf uitmaken of beleggen in crypto iets voor jou is. 

Op de infosessies geven we antwoord op de meest courante vragen.

Waarom zou je financiële toekomst in handen nemen jou moeten interesseren? Wie zijn Bram, Martin en Toby? Waarom spannen ze zich in om anderen te leren hoe ze de cryptowereld in hun voordeel kunnen gebruiken? Welke opleidingsmogelijkheden biedt Crypto Thrive? Welke voordelen biedt deel uitmaken van de Crypto Thrive Community?

Uiteraard is iedereen welkom op één van onze gratis infosessies in Vlaanderen (of online), hier geniet je van een hapje en een drankje en krijg je tegelijkertijd de antwoorden op bovenstaande vragen. 

Wij organiseren technische en informatieve trainingen die mensen een laagdrempelige instap in de cryptowereld biedt. Deze instap laat hen toe erin te investeren op een slimme manier met als resultaat een stabiel rendement. 

Dit doen we onder twee formats, namelijk groepsopleidingen en 1 op 1 coaching. Onze opleidingen worden voorlopig enkel in Vlaanderen aangeboden. De locatie wordt bepaald aan de hand van onze inschrijvingen per regio. Indien gewenst kunnen wij in de toekomst ook buiten Vlaanderen bepaalde opleidingen geven. Voorlopig ligt onze focus dus echt op opleidingen in Vlaanderen maar ook online zijn wij zeer sterk aanwezig, we hebben dan ook maandelijkse gratis online infomomenten. De infomomenten duren steeds maximaal twee uur, normaal gezien is dit altijd van 13u00 tot 15u00. 

Sommigen komen eerst een kijkje nemen tijdens een van onze infosessies, anderen houden ervan om meteen een groepsopleiding te volgen zoals onze Kickstart in crypto. Maar sommigen houden er meer van om gelijk de koe met de horens te vatten en de maximale waarde uit hun tijd halen. Die mensen kiezen voor een aantal 1 op 1 sessies waarbij ze met Toby, Martin of Bram persoonlijk ontmoeten. Dit kan zowel fysiek als online doorgaan.

Welke optie je ook kiest, na afloop zal je perfect weten wat de begrippen: blockchain, cryptocurrencies, altcoins, stablecoins en Smart Contracts betekenen. Ken je deze begrippen nu al? Sla dan de infosessie over en schrijf je meteen in voor één van de Kickstarters!

Foto gratis infosessie

Foto gratis infosessie

Foto gratis infomoment

Heb je het gevoel dat je al te laat bent om nog in crypto te stappen? In onderstaande video bespreken we met het Crypto Thrive team; waarom wij persoonlijk deze stap maken en dus waarom Crypto Thrive ontstaan is. 


Ik wil me inschrijven voor de infosessie van 7 januari
Ik wil me inschrijven voor de infosessie van 14 januari
Ik wil meer weten over jullie opleidingen.


Wij maken gebruik van het Waves Platform en hun protocollen.

Het Waves Ecosystem is erg toegankelijk en dat is ook direct de reden dat er dagelijks enorm veel transacties op deze blockchain plaatsvinden. Het is een open-source platform voor gedecentraliseerde apps. Ze passen Proof-of-Stake (PoS) toe om de blockchain optimaal te laten functioneren. Waves kan in allerlei situaties voordeel opleveren, zoals open finance, personal identification, sensitive data, gaming en vele andere situaties. Er zijn diverse dApps op het platform ontwikkeld. Hier zijn enkele belangrijke dApps: 

  • Waves Exchange - de volgende generatie DEX, die trading combineert met liquidity pools van een automated market maker (AMM);
  • Swop.fi is een automated market maker (AMM), die gebouwd is op de Waves Blockchain;
  • Het Liquidity Protocol voor lenen en uitlenen van assets: Vires.Finance;
  • Waves Ducks is een game, waarmee je digitale eendenplaatjes kunt verzamelen in de vorm van NFTs.
  • Neutrino - dit is het protocol achter USD-N;

Disclaimer:

Alle informatie die door Crypto Thrive en al haar intellectueel materiaal wordt verstrekt is uitsluitend voor informatieve doeleinden en mag niet worden opgevat als professioneel advies. 

U dient geen actie te ondernemen op basis van de informatie op de website.

De inhoud en materialen die beschikbaar zijn op de website vormen geen enkele vorm van advies of aanbeveling door ons, mogen niet worden beschouwd als een aanbod, verzoek, uitnodiging of aanbeveling om beleggingen, effecten of andere financiële diensten te kopen of verkopen en zijn niet bedoeld om op te vertrouwen bij het nemen van specifieke investeringsbeslissingen. 

We raden u aan onafhankelijk advies in te winnen bij een erkend adviseur en/of uw eigen due diligence te doen voordat u nu of in de toekomst investeringsbeslissingen neemt.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x