Crypto Thrive

Community Events

Sharing is caring. Uit het perspectief van delen is vermenigvuldigen hebben we Crypto Thrive opgestart. De grootste drijfveer om dit te doen was onze kennis en ervaring delen en met mensen in contact te komen. Een community creëren was dus een logische stap.

We vonden het egoïstisch onze ervaring en kennis te blijven gebruiken voor eigen voordeel zonder het te delen met anderen. We willen dan ook deze informatie verspreiden doormiddel van toekomstige community events in Vlaanderen.

Iedereen in Vlaanderen wil graag financiële vrijheid bereiken. Iedereen wil graag leren hoe je geld voor jou kan laten werken, hoe je een passief inkomen kan opbouwen. Het is dus geen slecht idee om met gelijkgestemde samen te komen op verschillende community events in Vlaanderen. Zeker in tijden waar we te maken hebben met hyperinflatie en spaarrekeningen die geld kosten in de plaats van opbrengen!

De community staat bij ons centraal. We houden ervan met mensen in contact te komen, ze aan te leren wat wij weten en tegelijkertijd leren wij van de mensen binnen onze community. We proberen onze lessen en activiteiten dan ook zo goed mogelijk te verspreiden over Vlaanderen.

Onze cursisten die deelnemen aan onze Kickstart In Crypto, een van de specifieke vervolgopleidingen volgen of de 1 op 1 coaching genieten worden automatisch opgenomen in onze Telegram community groep. Bijkomend worden ze automatisch uitgenodigd op de community events die plaatsvinden in Vlaanderen doorheen het jaar. 

Onze 'Crypto Thrivers' blijven op die manier steeds up-to-date, krijgen tips & tricks, opportuniteiten en waarschuwingen wanneer van toepassing. 

De community is een klankbord voor mensen met vragen. 

Vragen beantwoorden we onmiddellijk of nemen we op in de wekelijkse call wanneer we voelen dat de vraag en het antwoord voor de hele community interessant is.

Community Events

Community Events
Wil jij deel uit te maken van Crypto Thrive Community?

Schrijf je dan vandaag nog in voor een van onze opleidingen of evenementen.


In onze podcast bespreken we regelmatig het Waves Ecosysteem, Crypto Thrive en natuurlijk de toekomst:


Wij maken gebruik van het Waves Platform en hun protocollen.

Het Waves Ecosystem is erg toegankelijk en dat is ook direct de reden dat er dagelijks enorm veel transacties op deze blockchain plaatsvinden. Het is een open-source platform voor gedecentraliseerde apps. Ze passen Proof-of-Stake (PoS) toe om de blockchain optimaal te laten functioneren. Waves kan in allerlei situaties voordeel opleveren, zoals open finance, personal identification, sensitive data, gaming en vele andere situaties. Er zijn diverse dApps op het platform ontwikkeld. Hier zijn enkele belangrijke dApps: 

  • Waves Exchange - de volgende generatie DEX, die trading combineert met liquidity pools van een automated market maker (AMM);
  • Swop.fi is een automated market maker (AMM), die gebouwd is op de Waves Blockchain;
  • Het Liquidity Protocol voor lenen en uitlenen van assets: Vires.Finance;
  • Waves Ducks is een game, waarmee je digitale eendenplaatjes kunt verzamelen in de vorm van NFTs.
  • Neutrino - dit is het protocol achter USD-N;

Disclaimer:

Alle informatie die door Crypto Thrive en al haar intellectueel materiaal wordt verstrekt is uitsluitend voor informatieve doeleinden en mag niet worden opgevat als professioneel advies. 

U dient geen actie te ondernemen op basis van de informatie op de website.

De inhoud en materialen die beschikbaar zijn op de website vormen geen enkele vorm van advies of aanbeveling door ons, mogen niet worden beschouwd als een aanbod, verzoek, uitnodiging of aanbeveling om beleggingen, effecten of andere financiële diensten te kopen of verkopen en zijn niet bedoeld om op te vertrouwen bij het nemen van specifieke investeringsbeslissingen. 

We raden u aan onafhankelijk advies in te winnen bij een erkend adviseur en/of uw eigen due diligence te doen voordat u nu of in de toekomst investeringsbeslissingen neemt.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x