Crypto Thrive

Crypto Thrive FAQ

We hebben de meest gestelde vragen binnen de 'Crypto Thrive community' op een rijtje gezet. Staat jou vraag niet in onze lijst? Stuur ons vrijblijvend een berichtje via admin@cryptothrive.eu.

Hoe is Crypto Thrive tot stand gekomen?

Martin en Toby zijn Bram tegengekomen in de vastgoedwereld, na deze korte maar krachtige ontmoeting zijn ze meteen samen aan tafel gaan zitten. In een paar weken tijd waren ze volledig thuis in de cryptowereld en vooral in het Waves Ecosysteem. Hierdoor konden ze verstandige investeringen maken met een zeer hoog rendement op jaarbasis. We vonden het egoïstisch om, onze ervaring en kennis, enkel te blijven gebruiken voor eigen voordeel. We willen dan ook deze informatie verspreiden door middel van Crypto Thrive events in Vlaanderen.


Wat kan ik verwachten van de gratis infosessies?

Op de infosessies geven we antwoord op de meest courante vragen.

Waarom zou, je financiële toekomst in handen nemen, jou moeten interesseren? Wie zijn Bram, Martin en Toby? Waarom spannen ze zich in om anderen te leren hoe ze de cryptowereld in hun voordeel kunnen gebruiken? Welke opleidingsmogelijkheden biedt Crypto Thrive? Waarom wil je deel uitmaken van de Crypto Thrive Community?


Wat houden de kickstarters in?


In onze kickstarters nemen we je mee op een ontdekkingsreis door de blockchain.
We leggen je uit hoe wij en vele andere geld verdienen met het 'locken', 'staken' en 'leasen' van deze digitale munten. Na deze kickstarter kan je perfect voor jezelf uitmaken of beleggen in crypto iets voor jou is. De kickstarters zijn altijd op locatie, zoals eerder vermeld zal dit altijd binnen Vlaanderen vallen. Onze standaard locatie is: Nieuwe Baan 5, 9111 Belsele.

Ons doel? Ervoor zorgen dat je na onze opleiding zelfstandig en autonoom jouw persoonlijke investeringsstrategie in crypto kan opvolgen, uitvoeren en bijsturen wanneer nodig. Wij geven jou de tools en staan je bij wanneer nodig. Maar op het einde van de dag moet iedereen zijn of haar eigen investeringsplan en investeringsstrategie ontwikkelen.


Is er een mogelijkheid tot 1-op-1 coaching?

Sommigen komen eerst een kijkje nemen tijdens een van onze infosessies, anderen houden ervan om meteen een groepsopleiding te volgen zoals onze kickstart in crypto. Maar sommigen houden er meer van om gelijk de koe met de horens te vatten en de maximale waarde uit hun tijd halen. Die mensen kiezen voor een aantal 1-op-1 sessies. Dit kan zowel fysiek als online doorgaan.

Onze persoonlijke begeleiding is maatwerk en heeft daarom een persoonlijk intakegesprek nodig. Tijdens dit vrijblijvend gesprek bekijken we samen welke format voor jou het meest gepast is. Ook kunnen we aan de hand van dat gesprek bepalen of jouw 1-op-1 sessie het best plaats vindt met Bram, Martin of Toby.


Wat is de planning in verband met de community events?

De community staat bij ons centraal. We houden ervan met mensen in contact te komen, ze aan te leren wat wij weten en tegelijkertijd leren wij van de mensen binnen onze community. We proberen onze lessen en activiteiten dan ook zo goed mogelijk te verspreiden over Vlaanderen. Onze deelnemers worden automatisch uitgenodigd op de toekomstige community events die zullen plaatsvinden in Vlaanderen.


Moet ik voorkennis hebben om jullie opleidingen te kunnen volgen?

Neen, absoluut niet. De meerderheid onze cursisten hebben 0,0% voorgaande kennis of ervaring in de cryptowereld. Bij onze infosessies en kickstart in crypto beginnen we van nul. Zowel mensen met en zonder voorkennis worden op dezelfde manier behandeld. Op die manier zit iedereen deelnemer min of meer op hetzelfde kennisniveau na afloop.

Waar kan je een opleiding volgen?

Om ons nieuwe concept succesvol uit te rollen, zonder af te doen aan de kwaliteit, hebben we besloten om onze evenementen voorlopig enkel in Vlaanderen te organiseren. We zijn natuurlijk bereid om ons over heel België en Nederland te verplaatsen indien er voldoende vraag zou zijn naar de opleidingen op andere locaties.

Hoeveel geld moet ik minstens investeren in crypto zodat het interessant is?

Op zich kan je zelf het startbedrag kiezen dat je investeert. Je kan dus al starten met bijvoorbeeld 10 EUR inleg. Natuurlijk zie je met zo'n klein bedrag je kapitaal amper groeien. De meeste deelnemers starten daarom met bedragen die, afhankelijk van ieders mogelijkheden, tussen de 250 EUR en 20 000 EUR liggen. Anders dan bij sommige andere asset classes heb je dus bij crypto de mogelijkheid om te starten aan het bedrag dat jij kiest. Er is geen minimum- of maximumbedrag.

Waarom maken wij vooral gebruik van het Waves Platform en hun protocollen?

Het Waves Ecosysteem is erg toegankelijk en dat is ook direct de reden dat er dagelijks enorm veel transacties op deze blockchain plaatsvinden. Het is een open source platform voor gedecentraliseerde apps. Ze passen Proof-of-Stake (PoS) toe om de blockchain optimaal te laten functioneren. Waves kan in allerlei situaties voordeel opleveren, zoals open finance, personal identification, sensitive data, gaming en vele andere situaties. Er zijn diverse dApps op het platform ontwikkeld. Hier zijn enkele belangrijke dApps: 

  • Waves Exchange - de volgende generatie DEX, die trading combineert met liquidity pools van een automated market maker (AMM);
  • Swop - Een automated market maker (AMM), die gebouwd is op de Waves Blockchain;
  • Vires Finance - Het Liquidity Protocol voor lenen en uitlenen van assets;
  • Waves Ducks - Een game, waarmee je digitale eendenplaatjes kunt verzamelen in de vorm van NFT's;
  • Neutrino - dit is het protocol achter USDN;

Crypto Thrive

Crypto Thrive

Crypto Thrive

Crypto Thrive

Crypto Thrive

We zijn ook gestart met een Crypto Thrive podcast, bekijk de eerste aflevering hier:Disclaimer:

Alle informatie die door Crypto Thrive en al haar intellectueel materiaal wordt verstrekt is uitsluitend voor informatieve doeleinden en mag niet worden opgevat als professioneel advies. 

U dient geen actie te ondernemen op basis van de informatie op de website.

De inhoud en materialen die beschikbaar zijn op de website vormen geen enkele vorm van advies of aanbeveling door ons, mogen niet worden beschouwd als een aanbod, verzoek, uitnodiging of aanbeveling om beleggingen, effecten of andere financiële diensten te kopen of verkopen en zijn niet bedoeld om op te vertrouwen bij het nemen van specifieke investeringsbeslissingen. 

We raden u aan onafhankelijk advies in te winnen bij een erkend adviseur en/of uw eigen due diligence te doen voordat u nu of in de toekomst investeringsbeslissingen neemt.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x